Megjelent a Színes Magyar Várak kifestő!
Megrendelhető
nálunk
1590 Ft + postaköltség áron, vagy beszerezhető partnereinknél.


Rendelés

A Színes Magyar Várak kifestőfüzet ára
1590 Ft + postaköltség.

Rendeléseket jelenleg csak emailen tudunk elfogadni (info@koloratour.hu). Hamarosan közvetlenül a honlapról is rendelhetsz és üzenhetsz is nekünk.

Kivonat az Általános szerződési feltételekből:

Érvényesített rendelés esetén a Vevő az itt elolvasott feltételeket feltétel nélkül elfogadja.

Kérjük, hogy csak akkor vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben jelen ÁSZF minden pontjával egyetértesz és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve.

Szállítási feltételek:

A megrendelt termék(ek)et a Magyar Posta szállítja házhoz ajánlott küldeményként, légpárnás borítékban, nagyobb mennyiségek esetén dobozban.

A szállítási díj a Vevőt terheli. A szállítási díj magában foglalja a csomagolási- és a szállítási költséget. A szállítási díj a Magyar Posta mindenkor hatályos díjszabásához igazodik. A szállítási díj a megrendelt termék mennyiségétől is függ.
- 1db kifestőfüzet rendelése esetén: 600Ft
- 2db kifestőfüzet esetén: 790Ft
- 3db kifestőfüzet esetén: 1100Ft
- 4-7db kifestőfüzet esetén: 1300Ft
Nagyobb mennyiség (8 vagy több darab) esetén a csomagküldés díját egyénileg állapítjuk meg.

A megrendelt termék(ek) árának a Koloratour Bt. bankszámláján való jóváírását követő munkanapon átadjuk a megrendelt termék(ek)et a szállítónak.

A kiszállítás a Magyar Posta saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül történik meg.

Az átvételt követően kérjük a csomag sértetlenségét a kézbesítő jelenlétében ellenőrizd! Utólagos reklamációra, illetve a lentebb szabályozott elállásra a termék sérülése okán akkor van lehetősége a vevőnek, ha a csomag fizikai sérüléséről szóló jegyzőkönyvet a reklamációval, illetve az elállásról szóló nyilatkozatával együtt részünkre bemutatja.
Az elállás jogának esetleges gyakorlásának megkönnyítése végett, kérjük, hogy a küldemény átvételének időpontjáról a kézbesítőtől kérj igazolást, de legalább kérd meg a kézbesítőt, hogy írja alá dátumozva az átvett küldemény csomagolását, vagy az átvételi elismervény vevőnél maradó példányát, amelyeket kérjük őrizz meg. Amennyiben élni kívánsz az alábbi elállási jogával, úgy ezen igazolás másolatát is mellékeld elállási nyilatkozatodhoz.

További részletekért kattints a linkre és
olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket.

Kapcsolattartó:
Juhász-Duró Zsuzsanna

Cím:
Koloratour Bt.
8000 Székesfehérvár
Gábor Áron utca 7.

Telefon:
06 20 823 60 76

Email:
info@koloratour.hu