#bigcitylife

Támogasd a kapmányt az indiegogon!

Lájkold a Big City Life kifestőt a facebookon!


Grafika: Török Eszter "Miskolcon születtem és élek. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végeztem, mint audiovizuális tervező művész. Azóta álló és mozgó képeket rajzolok, tervezek, vágok, installálom, és mindezeket tanítom is.Kifestőköny felnőtt gyerekeknek!

Egy design vásáron egyik barátunk megkérdezte, hogy miért nem árulunk kifestőt felnőtteknek - ez a mondat adta az ötletet a Big City Life kifestőkönyvhöz.

Elindítunk egy indiegogo kampányt, hogy megpróbáljuk összegyűjteni a kifestő kiadásához szükséges összeget. A formátum hasonló a Színes Magyar Várak kifestőhöz: 15 rajz, 32 oldalon, A4 méretben, igényes, szeretnivaló, vidám, néhol szomorkás rajzokkal a korai 21. századi nagyvárosok életét bemutató rajzokkal.Ahhoz, hogy elindíthassuk a projektet, össze kell gyűjtenünk Március közepéig 6000 dollárt - ez nagyon sok pénz, de ha elég sok embernek tetszik az ötlet, egyáltalán nem lehetetlen!
Ha van 500 ember a Földön, aki szeretne ilyen kifestőt, akkor júniusra elkészülhetnek a rajzok, és a nyomdából kikerülve elindulhatnak boldog tulajdonosaikhoz szerte a világba!
Nem csak a kifestőt lehet támogatni, lesznek képeslapok, lehet licitálni az eredeti rajzokra, sőt, magadat is belerajzoltathatod a könyvbe!
Mivel ez egy úgynevezett kötött támogatású projekt, csak akkor kepjuk meg a pénzt, ha összegyűlik az előre kijelölt összeg. Ha nem érjük el célunkat, akkor visszakapod a pénzt, amit a támogatásunkra szántál.